Værkstedsting, , ,

1. søndag i advent

Nu er det 1. søndag i advent, og så må der jules 🙂 Bloggen er der også gået jul i. Der sker ikke så meget i haven lige nu, så det bliver nok mest jul her på bloggen den næste måneds tid. Der er også lidt barsk udenfor i dag. Vinden rusker gevaldigt i alting og det småregner. Det er helt fint med julen som afledning og adspredelse på denne årstid. Selv om jeg er vild med julen, betyder det ikke, at jeg gør al ting i god tid. Adventskransen er lige blevet færdig et par timer før den skal tændes. Det er helt normalt 😉 Den er bundet af forskellige slags gran bl.a. nobilis og blød ene på en halmkrams sammen med mos. Den er pyntet med stjerner i bark og zinktråd, efeugrene med blomster og silkebånd med grønne hjerter. Meget klassisk ifølge familien. Nogle gange har jeg en tendens til at skeje ud med mærkeligt tilbehør. Et år var det plastikhunde fra børnenes bondegårdsdyr, et andet guldbronzerede grise, så ja i år er den traditionel. Den ligger på et Bjørn Winblad fad med vintermotiv.

Nissen har været på besøg i nat og lagt pakker til alle overnattende. Det er så blevet til fem teenagere, der fuldt og fast tror på nissen, som de senere år har lagt skrabekalendere 1. søndag i advent. Det gjorde han også i år 😉

I eftermiddag kommer der flere til, når adventskransen skal tændes, og så er der hygge med gløgg og æbleskiver.