Grønsager, Skadedyr

Nyt overtøj og stadig larver

Her er lige kort update på kålsommerfuglelarvesituationen. Jeg fandt desværre et par stykker igen i dag. Nu er det lige før, at jeg ønsker, at vinteren kommer nu!

Jeg skulle have gjort en masse i haven her i weekenden. Men duggen lå længe og gjorde alt vådt og smattet. Der kom også lige nogle andre vigtigere ind over, så der blev ikke tid til så meget havearbejde. Vi er gået over til vintertid, så det bliver tidligt mørkt, og det har faktisk den positive effekt på mig, at jeg bare må kapitulere, hvad angår havearbejde. Jeg bor ude på landet, og der er bare mørkt så langt øjet rækker, når jeg kigger ud i haven. Jeg håber nu stadig på havevejr næste weekend, for der er meget, jeg gerne ville have haft gjort inden vinteren kommer.

Til gengæld fik jeg tid til at kigge lidt på bloggen, og den har nu fået nyt overtøj på. Indholdet er stadig det samme. Der mangler lige lidt tilretninger, men det skulle de mørke aftener nok kunne give tid til 😉

 

12 thoughts on “Nyt overtøj og stadig larver

 1. Ja nu kan jag glömma hagen mittuke for når jeg kommer hjem vil det være mørkt. Larvene tar nok snart kvelden de og skal du se 🙂

 2. Jeg sidder herude på arbejde og opdager, at hele sidebaren i højre side er krøbet nedenunder 🙁
  Hjemme har jeg en stor skærm, så der fungerer det fint. Men åbenbart ikke på en mindre. Nå det må jeg se på i aften.

 3. Uf ja, mørke og håbløs bagud. Det kender jeg kun alt for godt. Når vi det ikke nu, så mon ikke vi når det til foråret?? Jeg tror det.

  Ha’ en dejlig dag 🙂

 4. Ja, sidebaren sidder også hvor den skal på min bærbare computer i Firefox. Nogen gange har det jo noget at gøre med browseren. Eller måske har du rettet det :-). Kan faktisk ikke huske, hvordan det så ud i går med sidebaren. Kun at jeg lagde mærke til det fine nye look.

  Ha´en god aften – inden døre
  Birgitte

  1. Jeg har også løst problemet med sidebaren. Der er to af dem, og jeg havde glemt den ene 😉 Det er et tema, som tilpasser sig skærmen, så man også kan se på mobilen og sådan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield