Løg og knolde, Værkstedsting

Hyacinttiden er indledt

I dag købte jeg de første hyacinter til at have inde. Det er lidt julet, men sammen med sankthansurt ser det nu ret efterårsagtigt ud. Jeg elsker hyacinter indendørs, og har masser af dem i november, december og januar.

Duften kan nogen gange blive for intens, når de springer ud eller specielt, når de har været i blomst en uges tid. Så er det, at de kommer udenfor og pynter på trappestenen. Men lige nu skal de ind på mit spisebord og pynte.

15 thoughts on “Hyacinttiden er indledt

  1. Det er ikke nogen, jeg selv har dyrket. De er købt på det lokale torv i Holbæk 😉
   Sankthansurt er fra min have.

 1. Hvor dekorativt med Sct. Hansurt og hyachint:D Jeg er også storforbruger af Hyachinter, det er så godt at man kan få dem i så mange farver at de kan anvendes i flere årstider.

 2. Skønne billeder Ina..Kan godt lide hyancinter men har aldrig haft dem inde men sådan som du sætter dem sammen med noget virker bare godt 🙂
  Fortsat god søndag..
  Mange hilsener
  Karina

  1. Jeg har sat dem i jord, og givet dem godt med vand. det gør jeg for det meste med hyacinter. Jeg er lidt spændt på, om sankthansurten til sidst visner eller slår rødder 😉
   Oasis er sikkert også fint.

 3. Jeg elsker også hyacinter, men jeg tror nu alligevel jeg venter til december :-). I dag har taget de sidste ærteblomster ind og så længe jeg kan hente noget i haven holder jeg mig til det. Den anden tid kan komme hurtigt nok……….

  Ha´en god aften
  Birgitte

 4. Jeg kan simpelthen ikke lide Sankt Hans urt……………… indtil jeg så dit billede med den flotte sammensætning. Dejlig inspiration – tak for det.

 5. Jeg har normalt også kun hyacinter til jul, og lidt efter. Men det er nogle utroligt søde dekorationer du har lavet, så måske skulle jeg lade mig friste lidt tidligere i år 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield