Lidt af hvert, Ture, ,

800 m2 bobleplast søges

Skønt med udsigt til et par fridage, men sikke en vejrudsigt. Den første nattefrost rammer søndag morgen! Alle andre planer er lige kuldkastet. Lørdagen skal bruges til at plukke hindbær, buketter med georginer, stolte kavalerer og andre sommerblomster. De afrikanske skærmliljer skal sættes i havestuen, ligesom alle de frostfølsomme krydderurter. Tænk hvis man kunne overdække hele haven med bobleplast i de kritiske timer, og udskyde efteråret lidt mere 😉

Sikke en kontrast fra forrige weekend, hvor vi tilbragte lørdagen på louisiana i Humlebæk i bragende sol og 26 graders varme.

Søndag går turen til Frilandsmuseet. De har et arrangement, som hedder de gamle sorters dag. Der er omvisning med fokus på gamle grønsags- og frugtsorter i herregårdshaven og en masse andre aktiviteter. Se mere HER.
Jeg er altid fascineret af historie, og når det så har noget med have at gøre, er jeg hooked. Det kan forhåbentlig tage fokus væk fra nattefrosten 😉