Ture

Tid til havesnak

Det er rigtig høsttid. Der er så mange hindbær, brombær, bønner, gulerødder og en masse andre grønsager i haven lige nu. Der er en frodighed i blomsterbedene, som er helt fantastisk. Ukrudtet trives også helt fint.

Jeg når nok ikke og plukke, sylte og fryse alt det, som jeg gerne vil. Jeg når heller ikke at flytte, plante, beskære, klippe og luge alt det, jeg gerne vil.

Men jeg når til blogtræf i morgen på LIFE 😀 Der skal jeg møde i hvert fald 16 andre bloggere, som helt sikkert er lige så vilde med deres have, som jeg er. Skulle der være nogen, som ikke har tilmeldt sig, men har lyst til at komme, så bare mød op. Jeg har rigeligt med cookies til kaffen og teen, materiale fra Haveselskabet og Landsforeningen Praktisk Økologi, og valmuefrø og sætteløg til slangehvidløg. Det er for sent at bestille frokost, så husk madpakken 😉 Vi har drikkevarer.

 

6 thoughts on “Tid til havesnak

 1. Ja, man hinner inte få allt i magen eller frysen som man önskar men som oftast är det mer än nog lika väl.
  Ha en fin träff imorgon 🙂

 2. Selv ikke i min lille have på 100 kvm når jeg alt hvad jeg vil i haven (eller køkkenet) Det kræver vist at man ikke har et arbejde ved siden af.

  Jeg håber I får en rigtig god dag i morgen i haverne på LIFE. Jeg kan desværre ikke komme, da jeg skal til 60 års fødselsdag på Møn. Ville ellers gerne have medbragt frø at bytte med 🙂

 3. Hvor er det dejligt at høre at jeg ikke er den eneste som ikke kan nå alt det som jeg gerne vil i min have :))Og det er så skønt at få det sidste af haven med her inden der lukkes ned for de store aktiviteter i haven..Det hele er så frodigt lige nu 🙂
  Kommer ikke selv til have blog træf men glæder mig til at høre om det..
  Fortsat god weekend.
  Mange hilsener Karina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield