Havearbejde, Løg og knolde, Stauder, ,

En kærlig hånd

Min have trænger til en kærlig hånd. Ingen tvivl om de. Vi har nu passeret efterårsjævndøgn, og havesæsonen er definitivt trådt ind i efterårsfasen. Men vinteren er heldigvis langt væk, og  mellem ukrudtsmængderne fornemmer man, at der stadig er masser af blomster og skønne efterårsfarver i haven.

Denne her Sankthansurt er købt som Sedum telephium, Red Cauli, men jeg tvivler lidt på rigtigheden. Bladene er lidt for mørke/røde. De skulle have været grågrønne. Det samme gælder iøvrigt georginerne. Det skulle have været Dahlia, Mambo med en pjusket midte. De er både blevet flerfarvede og helt røde, men alle tre er uden den pjuskede midte. De er jo kønne nok alligevel og kan sagtens stå den næste måned eller måske to, især med en oprydning i bedet, så de ikke skal kæmpe så meget med ukrudtet om pladsen. Det her er et af overkommelige/ikke så slemme bede. De rigtig slemme gider jeg ikke forevige i dag. Nu skulle der komme et par rigtig gode havedage, og solen er fremme, så nu er det på med havehandskerne 😀