Krydderurter, Ture

Der er lidt efterår over det lige nu

Vinden rusker i træerne og regnen vælter ned. Det er ret efterårsagtigt derude. Jeg har lige ligget en times tid i havestuen og kigget ud på det, så jeg ved, hvordan det ser ud og lyder lige nu. Egentlig en ret underlig ting at gøre, vil de fleste nok tænke. Det kunne selvfølgelig være en meditativ øvelse af en slags. Men nej, det var det sådan set heller ikke. Bortset fra at det var ret afslappende, og det var også meningen.

Lørdag formiddag på vej til blogtræffet var jeg så klodset at knalde mit hovede med fuld kraft ind i dørkarmen på bilen, da jeg skulle tage min taske. Det må have været spændingen over at skulle møde alle de andre havebloggere, der fik mig til at være så klodset. Jeg glemte jo også mit kamera i farten. Umiddelbart resulterede det kun i en bule og lidt ondt i hovedet, og det gik heldigvis ikke ud over blogtræffet 😀 Men som weekenden skred frem, blev jeg noget medtaget, og mandag morgen måtte jeg en tur til lægen. Jeg har været så uheldig at pådrage mig en hjernerystelse. Jeg skal helst holde mig i ro de næste par dage, ikke for meget læsning, TV eller computer. Lidt af en udfordring, men det giver næsten sig selv, så så svært er det heller ikke.

Jeg skal helst være frisk til på lørdag, hvor jeg skal til plantemarked på Tadre Mølle og sælge nogle af alle de krydderurter, som jeg har gjort salgsklare. Det er en del forskellige slag mynter, løvstikke, forskellige slags oregano, stevia, syre, ananassalvie, rølliker, hedebjergmynte, lægekvæsurt, perlekurv og sikkert nogle flere. Det er et rigtigt hyggeligt plantemarked, som jeg også deltog i sidste år. Nu krydser jeg bare fingre for, at jeg ikke når at lave et eller andet nyt tåbeligt stunt inden lørdag 😉

9 thoughts on “Der er lidt efterår over det lige nu

 1. Jamen dog Ina..God bedring til dig..Det lyder ikke særlig rart – håber du snart er ovenpå igen 🙂
  Ja der er efterår over det hele lige nu – det rusker i grenene og blæser en halv pelikan 🙂
  Vi er igang med at sætte glas i drivhuset men har fået på taget og nogle af siderne så der er rimelig læ inde i huset – skulle jo gerne være færdig inden det virkelig bliver efterår.
  Haven skulle også gerne gøres efterrårs klar men med al den regn er det svært at nå..
  God bedring herfra så du kan komme til plantemarked..
  Mange hilsener Karina

 2. Nej, nej, sikken noget. Du må da have haft god fart på hovedet. Håber det meget snart går over.

  Og, det med efteråret tænkte jeg faktisk også på i går aftes, da jeg sad og kiggede ud på vinden der ruskede i træerne. Alt, alt for tidligt!

  Rigtig god bedring
  Birgitte

 3. Det vil ikke være gavnligt at male “fanden” på din væg, slet ikke i så hyggelig en havestue, som din. Så det er ikke sådan, du skal forstå min kommentar – lov mig det, Ina!

  Men altså. Jeg var (heller)ikke ret god til at ligge ned ret længe ad gangen inden min skade (hjernerystelse) i juni sidste år.
  Om det er det, der gør, at jeg stadig er sygemeldt og kun har 3-5 aktive timer dagligt (på gode dage), har fået en hel del skader på syn og hørelse samt koncentrationsbesvær m.v.ved jeg ikke. Jeg havde det faktisk også nogenlunde de første par dage, men så gik “harddisken” ned.

  Så mit budskab til dig er: Tag det med at hvile (minus læsning, blogging, kraftig kropsbevægelse og tv-kikning) temmeligt bogstavligt!

  Og få så én til lige at kikke på http://www.hjernerystelse.dk og fortælle dig hovedessensen!

  Endelig: Tak for tippet om markedet Tadre Mølle. Der er bare SÅ hyggeligt. Måske kommer jeg forbi…..

  Håber du kommer dig!

  Meget hjertelige hilsner med ønsket om at din helse!

  Marianne
  Den Helbredende Have

 4. Din stakkel 🙁 Det lyder bestemt ikke rart. Jeg tror også at du skal følge Mariannes råd, og tage den lidt med ro i et par dage. Rigtig god bedring, og jeg håber at du bliver frisk til dit market 🙂

 5. Av, av, av… det lyder bestemt ikke rart!! Utrolig at vi alligevel bruger hjerneaktivitet når man ligger og glor passivt på fjernsynet, – men det gør vi åbenbart!! Lyt nu til de kloge erfaringer og sluk for alt, incl. dette indlæg som du først må læse om lang tid… Indtil da ønskes du rigtig god bedring.

  PS. Selv om jeg ikke bryder mig om at bruge ordet efterår, må selv jeg indrømme at det vist er der vi er lige nu, – uf.. hvor det dog blæser og regner derude og fratager os en masse gode havetimer.

 6. Jamen, Ina altså. Rigtig god bedring – og som de andre siger, hold dig nu i ro, så du kan blive frisk. Uanset dit uheld, så tak for det super-gode initiativ i lørdags. Det var nogle dejlige timer.

  Hmm, Tadre Mølle er jo lige her om hjørnet. Vi må se, om det bliver til en tur derud, har lidt rigeligt planer for weekenden, men det ville da være hyggeligt 🙂

  Igen, god bedring

 7. Tak for alle jeres dejlige og velmenende kommentarer. De luner 😀
  Jeg er nu begyndt at komme ud af min zombietilværelse. Jeg har taget det meget alvorligt med at undgå for meget læsning, computer, tv og havearbejde, så det har været sådan en slags ingenting-verden jeg har befundet mig i den sidste uges tid. Men nu kan jeg mærke, at jeg er ved at vende tilbage til den virkelige verden. Jeg tager det lidt med ro med ovennævnte aktiviteter, men satser på at komme til Tadre Mølle i morgen. Vejrprofeterne har lovet godt med vind, men ellers tørt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield