Havebassinet, Ture

Blogtræf og mur

I dag har jeg tilbragt 4 timer med små 20 havebloggere fra hele landet 😀

Der behøves vist ikke sættes så mange ord på. Det var vidunderligt at se personerne bag bloggene, at snakke have, at se på have og planter,  bytte planter og frø. Der blev grinet, diskuteret blomsterdyrkning, snakket om familiens ringe forståelse for havepassionen og fotograferingens kunst. Når vi nu er ved fotografering, så skal det lige med, at jeg i spændingen glemte mit kamera derhjemme, så I får i stedet for et billede af terrassemuren, som blev færdig i mit fravær i dag.

Det har været en skøn dag. Tak for det 😉

 

14 thoughts on “Blogtræf og mur

 1. Flot havemur, det bliver et rigtigt hyggeligt hjørne. Og tak for en rigtig hyggelig dag, det har været rigtig sjovt at møde dig og de andre bloggere, det må vi bestemt gøre igen.

 2. Hæh! Vil det sige, at du har én der også går op i have der hjemme????????

  SÅ er du jo godt i vej! (Mere end jeg)

  Knus og Skøøøøønt at ses IRL!

  Marianne
  Den Helbredende Have

  1. Nej, han er ikke til havearbejde. Det er kun når, det involverer motorsav, eller jeg har brug for en stærk mand 😉
   Det er min mur-kyndige nabo, som vi har hyret til at bygge muren.Vi skal have sat hegn op i forbindelse med muren, og det gør min mand. Det har jeg ikke forstand på, så der hjælper jeg bare til 😉

 3. Hvor ser det godt ud. Det må være skønt at have folk til det grove!

  Tak for en meget hyggelig eftermiddag i det grønne. Det gør vi gerne igen!

 4. Sødeste Ina – det var en helt fantastiske dag i super skønne omgivelser. Tusing tak for det fantastiske initiativ.

  Det var simpelthen super hyggeligt at møde dig in real life og jeg håber ikke det var sidste gang bilen fandt vej over bæltet til sådan et arrangement :0)

  Den mur er jo simpelthen blevet super lækker……ikke dårligt at vende hjem til efter en skøn skøn dag. For os venter en Brøndbykamp inden vi vender næsen mod Jylland efter en helt fantastisk week-end :0)

  Knus Dorthe

 5. Selv tak for en dejlig dag Ina, herligt at møde jer i virkeligheden. Hvor bliver det godt med den mur 🙂
  Ha’ en smuk søndag.
  Kh Lone

 6. Ja, jeg siger også selv tak for den skøn, skøn dag, og tusind tak til jer for det store arbejde I havde gjort. Det var perfekt planlagt 🙂
  Wow, for en skøn mur at vende hjem til. Jeg er have-grøn af misundelse 😀 Det bliver en perfekt baggrundt for hygge og dejlige blomster til næste år.
  Kh Hanne

 7. Tak for et super godt arrangement, det var hyggeligt at hilse på dig og alle de andre som man synes man kender så godt gennem næsten daglig tjat og det afspejlede sig også – for vi havde ikke spor svært ved at finde sammen i det virkelige liv – det var bare alle tiders:) Det er dejligt for dig at komme hjem og se projektet færdigt:)

 8. Jeg er absolut ikke i tvivl om at I har haft en FANTASTISK dag og jeg glæder mig over at der er mulighed for gentagelser. Og så kan jeg sidde her og more mig over hvor mange af jer der enten har glemt kamera eller snakkede jer fra at tage billeder, – det må være noget der ligger i generne hos havenørder :o)

  Iøvrigt en fantastisk mur du har fået bygget op, det skal nok blive et skønt hjørne. :o)

 9. Det er slet ikke så ringe at tage ud og more sig, mens der bliver arbejdet der hjemme 😉

  Tak for godt samarbejde omkring dagen i går. Det var en fantastisk dejlig dag!

  Bedste havehilsner
  Birgitte

 10. Lyder som en fantastisk dag med andre havebloggere 🙂
  Og sikke et skønt hjørne I får i haven..Glæder mig til at følge projektet..
  Mange hilsener Karina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield