Ture

Økologiske høstmarkeder

I denne weekend er der økologiske høstmarkeder over hele landet.

Til mine favorit-høstmarkeder hører Kiselgården i Ugerløse. I år kommer Victor Wågman fra restaurant NOMA og laver smagsprøver af gårdens grønsager og krydderurter, så det tegner jo lækkert 😉 Billedet stammer fra en markvandring på gården sidste år.

Hvis man vil kombinere turen med noget mere haverelateret, kan jeg anbefale Anne Stine Stauder, som ligger lige i nærheden.

HER er en oversigt over alle de økologiske høstmarkeder i weekenden.

Husk også tilmelding til blogtræffet næste weekend 😀

 

2 thoughts on “Økologiske høstmarkeder

  1. Økologisk høstmarked er et hit! Vi besøger Bækvang ved Rønnede. De kan ikke lokke med MOMA kokke. Til gengæld har de nogle helt fantastiske grillpølser af egen produktion :-). Bagefter fylder vi fryseren op med deres dejligt møre kød fra lykkelige køer og grise med krølle på halen. Det tegner oven i købet til at blive en smuk sensommerdag.

    God weekend
    Birgitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield