Blomster, Sommerblomster, Stauder

Tour de orange før muren

Endnu er der stille i haven. Det er faktisk en skøn formiddag fuld af sensommer. Jeg tog en tur rundt med kameraet og fangede de orange. Klik på billederne for at få dem i stort format.

Stilheden varer ikke så længe. Nu starter næste mur/hegn projekt. De sidste par dage har vi revet gammel hegn ned, og idag går den kyndige nabo i gang med at bygge mur rundt om vores træterrasse. Der kommer billeder af nuværende murprojekt lidt senere …..

6 thoughts on “Tour de orange før muren

  1. Sikke dejlige orange blomster-billeder du viser 🙂
    Hvor bliver det spændende med mere mur. Det glæder jeg mit til at se 🙂

  2. Jeg er i år med på den orange bane, sådan som jeg har skrevet om før. Hvert år overvejer det. Og jeg kan af en eller anden grund ikke undvære dem i sensommeren. Man forlænger solen og varmen og gløden lidt på den måde, synes jeg.

    Må have sået japanske lygter igen. Kom til at udrydde dem. Men de er da bare skønne!!! Også når de er afblomstret. 😉

    1. Jeg har det også sådan. Nu må der gerne være meget orange, gult og rødt. Det er sensommerfarver. Men om foråret/forsommeren har jeg lidt sværere ved disse farver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield