Grønsager, , , ,

Jubel i køkkenhaven

I år er der artiskokker i køkkenhaven 😀

Det har jeg sådan set haft de sidste 4-5 år. Det vil sige, jeg har forspiret og plantet ud, og det er altid lykkedes, at få nogle flotte planter ud af det. Men det er ikke altid, der er artiskokker på. Det er der så i år. De har fået godt med kompost, for ellers sker der ikke ret meget, og vejret har tilsyneladende været passende for dem.

Det er lidt forskelligt fra år til år med, hvad der lykkes i køkkenhaven, og i år er kålen på det gode hold. Kålsommerfuglelarven har jeg holdt nede på et acceptabelt niveau.

De fik lidt rigeligt af spidskålen, men den røde grønkål, toscanakålen og kålrabien står flot nu.

Mine frilandstomater har også klaret sig rimeligt uden de voldsomme skimmelangreb indtil videre. De gule Ildi og kinesisk vildtomat er der masser af, og nu varer det ikke længe før Paul Robeson og Heinz begynder at rødme.

Ikke noget jammer fra herfra. Der er kun plads til succeserne i dag 😉