Blomster, Dyr, Stauder

Admiraler til solhattefest

Der har været gang i den i solhattene de sidste par dage. Sommerfuglene er vilde med purpursolhattene.

Nu er jeg ikke den store sommerfugleekspert, men Admiraler og Nældens taksvinger var der mange af. Nogen gange sad der op til tre sommerfugle på en blomst ad gangen. De fløj selvfølgelig hver gang, jeg skulle tage et billede 😉

Dagpåfugleøje var også med. Der blev festet mest i de pinkfarvede purpursolhatte. De hvide og grønne var åbenbart for kedelige til sommerfuglene.

Jeg sidder lige nu og prøver på at overbevise mig selv om, at det bliver dejligt at komme på arbejde igen i morgen efter tre ugers ferie. Det er en mental øvelse af de store sådan klokken ti aftenen før hverdagen begynder 😉

15 thoughts on “Admiraler til solhattefest

 1. Fantastisk med alle de sommerfugle solhatten tiltrækker 🙂

  Der går nok et par dage inden du mentalt er helt tilbage i hverdagen igen……….

 2. Smukke solhatte med sommerfugle 🙂
  Jeg har taget mandag med i ferien, men starter på tirsdag – jeg er heller ikke mentalt parat! Men det plejer jo at gå ok alligevel 🙂

 3. Smukke billeder. Jeg synes da at du har “fanget” mange sommerfugle.
  Kender godt det med sidste eftermiddag/aften i ferien. Jeg fik heldigvis godt overstået for en uge siden…
  Men tænk på at hvis der ikke var nogen hverdag, så kunne man jo heller ikke nyde ferien på samme måde 🙂

  Ulla

 4. Ja det er svært at komme tilbage til hverdagen mentalt. Men som Ulla siger så ville man ikke nyde ferie helt på samme måde hvis ikke der var en hverdag. Det er nogle dejlige solhatte.

 5. Skønt som solhatten tiltrækker sommerfugle, det samme gør iøvrigt hjortetrøst. Det bliver man bare aldrig træt af at kigge på.
  God arbejdslyst til os begge, det er vist altid et kulturchok at skal starte igen efter ferien, men hverdagen er nu også ok. Jeg starter dog med en aftenvagt, det er ikke så voldsomt (håber jeg…;o)

 6. Ina…..sådanne billeder af en nektarfest uden lige for admiraler og andre skønheder er da lige det der skal til inden hverdagen kommer snigende.Hvirkelig smukt og indbegrebet af sensommer.

  Håber dagen var god og ikke alt for insisterende så der var energi til at nyde synet endnu en gang ved hjem komst :0)

  Knus Dorthe

 7. Så vakre solhattene er! Og de nydelige sommerfuglene som sitter på toppen. Jeg må helt klart ha flere solhatter, til nå har jeg bare hvite! Tusen takk for titten =)

 8. Virklig smukt billede det øverst, både af de mange sommerfugle du fik fanget men også at solhattenes kronblade ses i så mange forskellige stadier i udviklingen. Håber det er gået godt med at komme tilbage på arbejdet, det er noget af en omvæltning, men det er jo også vidunderligt at komme hjem til en dejlig have efter arbejde 🙂

 9. Jeg håber at du er kommet godt igang efter ferien? Det er hårdt synes jeg. Det ser dejligt ud, jeg nyder også solhattene nu, men jeg har lige fundet 4 store larver af Nældens Takvinge som på få dage har ædt min store flotte Cleome:(

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield