Ture, ,

Vild med vilde blomster

Ja, jeg er vild med vilde blomster. De kan være lidt svære at tæmme i haven, fordi de ofte spreder sig uhæmmet ved frøformering eller rodskud,og så bliver de til ukrudt i stedet. Nogen gange ligefrem hade-planter. Til den kategori hører i øjeblikket mælkebøtter, kortstråle, springbalsamin og snerler i min have. Vilde valmuer har jeg også, men de er ikke noget problem.

Men i morgen skal jeg ud og nyde, se og plukke vilde blomster. Det er nemlig ” De vilde blomsters dag i norden” i morgen, og Dansk Botanisk Forening har arrangeret 88 ture rundt omkring i Danmark, hvor kyndige turledere tilbyder botaniske oplevelser og spændende viden om vilde vilde blomster. Se mere på foreningens hjemmeside HER. Tur nr. 57 Maglesø er tæt på mig, så det kunne godt være, at jeg skulle udstyre mig felt-flora, lup og gummistøvler i morgen.

Apropos billedet, så er i øvrigt også “Dansk mølledag” i morgen, hvis man også er til det, eller har brug for at kombinere turen med mere action 😉

Hvis der er nogen som har problemer med at se, når der er nye opslag på Anna’s Plads facebookside, så meld gerne tilbage. Det skulle virke hvis man klikker på “Synes godt om” ud for Anna’s Plads. Men giv besked, hvis der ikke virker.