Blomster, Stauder,

En pose blandet fra Brugsen

For et par dage siden viste jeg billeder af min lysegule røllike Credo. Jeg har også andre rølliker. De stammer fra en pose med blandede pastelfarver, som jeg købte i Brugsen for et par år siden.

De har levet en lidt omtumlet tilværelse med megen flytteri rundt i haven, indtil de har fundet deres plads. Det er det med farverne. Jeg synes tit, at det er svært med frøblandinger med blandede farver. Hvor skal man sætte planterne før man ved, hvad farve de har?  De her har fået plads i et bed med andre lyserøde og rosa blomster. De gule og hvide i andre bede.

Jeg har også haft blandede lupiner stående i potter et helt år indtil de kom i blomst. Det er lidt bøvlet, så fremover bliver de sået eller sat i rækker i skære- eller køkkenhaven.
I år har jeg sået en pose med rølliker i brændte farver. De blev sået inde i potter, og er nu flyttet ud i en række i skærehaven. Der skal de stå indtil de blomstrer næste år, hvor de så skal flyttes hen til deres blivende sted.

Jeg har først ferie om et par uger, men har en enkelt fridag i dag 🙂 Den skal vies til ukrudtet.  Det er gået fuldstændig amok i haven med alt den sol og regn. Alting vokser helt vildt. Det ser faktisk meget vildt ud, og jeg kan slet ikke følge med. Det er lidt ligesom med bloggeriet i øjeblikket. Det er ikke meget, jeg når rundt i blogverdenen. Jeg får mange dejlige kommentarer, som jeg sætter STOR pris på. Men jeg er ikke så god til at kommentere hos andre i øjeblikket. Det kommer…. jeg bare lige ud og fjerne ukrudt først 😉