Løg og knolde

Prydløg og Facebook

Nu blomstrer prydløgene på gårdspladsen foran huset. De står stærke og stolte og hæver sig op over lavendlerne, som endnu ikke er så langt fremme.

På gårdspladsen er det de lilla og hvide farver som dominerer. Først krokus i forskellige lilla nuancer sammen med dorothealiljer og vintergækker. Så er der krukkerne med blå anemoner, hyacinter og med lyse og mørklilla hornvioler. De sidste blomstrer stadig.

Lige nu er det så prydløg, allium i forskellige lilla nuancer. De hører til blandt mine favoritblomster, og de passer også rigtig godt til den grå mur.

Anna’s Plads har nu også fået en side på Facebook. Klik på “synes godt om” ud for Anna’s Plads, så vil du fremover få besked på Facebook, når der er nye indlæg eller andre nyheder fra Anna’s Plads.

10 thoughts on “Prydløg og Facebook

 1. Ahhh, Allium, endnu en ynglings ( dem har jeg mange af ;))Jeg har netop i dag gået og nydt knopperne og tænkt de var længere fremme nu end på samme tidspunkt sidste år. Trods den lange vinter.Ingen af mine er dog helt sprunget ud men det vare ikke længe.Efterhånden har jeg fået samlet en del forskellige, så skønt så skønt, haha. 🙂

 2. Allium är en fantastisk lök, faktisk en av mina favoriter också. Ser tjusigt ut mot muren och lavendeln under. Ditt dockhus då, vilken dröm, det är bara så sött där det står i rabatten. Tänk att det varit din mors och så kommit till dig igen. Smart med mynta i krukor också, det borde jag försoka med för den kommer lite varstanns har jag intrycket av. Härlig krok 🙂

 3. Åh de er så skønne ..Endnu en plante som jeg gerne vil have i min have..:)Dejligt med inspiration..
  Skønt med facebook – rart at være opdateret på de forskellige blogs..
  Hilsen Karina

 4. Mangler lige den knap på Facebook hvor man kan anbefale den til venner..Har nemlig mange havevenner på Facebook og det er jo så nemt her i cyberspace..:)
  Hilsen Karina

  1. Nu er jeg ikke nogen ørn til Facebook, faktisk langt fra, men kan du ikke bruge den knab som hedder Del nederst i venstre hjørne. Det er skønt, at du vil anbefale den 😀

 5. Det ser rigtig flot ud med lavendler og prydløg sammen – jeg er ikke på Facebook – så jeg må fortsat blot kigge på din blog og se om du har oprettet nye indlæg:)
  Ha´en god dag.
  /Hanne Bente

 6. Hej Ina.
  Hvor ser det smukt ud med alle dine allium.
  Jeg har dem for første gang i haven i år. Hele 3 stk’s! og de er stadig små knopper.
  Hyg dig.
  Kh Lone

 7. Jeg er også vild med prydløg, mine er kun ved at bryde knoppen. I flere år har jeg haft en portion i mit skygge hjørne, men i år er der kun 2 små tilbage. Men tilgengæld stortrives de i solen i den anden side af haven og bliver vist til flere og flere.
  Jeg må have meldt mig til din facebookside og jeg skal også ha´ luret hvordan du har lavet
  “You might also like” funktionen, den ønsker jeg mig nemlig også. jeg bliver tit inspireret af dem på andres blogge.

  Rigtig fin løsning med de buede linier ved dit nye krydderurte bed. Hasselblad er en fantastisk smuk bunddække!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield