Frugt og bær, Løg og knolde, Stauder

Midt i maj billeder

Alting myldrer frem, og noget nyt går i blomst hver dag. Der er meget og begejstres over. Den krybende Phlox blomstrer lige nu, og jeg har et par kvadratmeter af den. Der er også syrener, akelejer og klematis. Tulipanerne bliver ved. Nu er det Angelique, en frynset som må være en fejl og nogle flotte røde, som stod i haven, da jeg flyttede ind. Hostaerne er på vej, og jordbærene er gået i blomst. Det er skønne majdage lige nu 😀

Klik på billederner for at zoome.

11 thoughts on “Midt i maj billeder

 1. Hei! Jeg snublet over din flotte og inspirerene haveblogg via “Hageblogger” 🙂 Dejlig blogg med skjønne billeder og inspirerende lesning:o)

  Jeg legger meg til som følger, så jeg lett kann finne deg igjen!

  På gjensyn!

  Hilsen Helene fra Norge

 2. Så mye vakkert som blomstrer hos deg nå! Mai er en herlig måned. Jeg har også noen krypende phlox som har blitt kjempestore på to år. Det er hyggelig at noen stauder vokser så mye. Ha en flott weekend! 🙂

 3. Dejlige majbilleder fra din have:)) Der er virkelig meget at glæde sig over lige nu, hvor også løvet fra mange stauder er så smukt. Jeg måtte ud med vandslangen i går aftes for uha hvor er det tørt!

  1. Der er også knasende tørt hos mig. Jeg håber på regn i weekenden. Især køkkenhaven har det svært.

 4. Så mycket vackert, det växer så det knakar nu, speciellt nu som det regnat. Vilken ljuvlig Clematis, jag trippar och väntar på att min första ska slå ut.
  Ha en fin helg 🙂

  1. Hej Vibe

   Huset er dejligt, men det er smedens bolig. Selve smedjen lå til venstre for huset, og den blevet revet ned for 50 år siden eller mere. Desværre, jeg kunne ellers godt finde mange formål til sådan en bygning 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield