Løg og knolde

Påskeferie, hyacinter og scilla

Påskeferien er lige om hjørnet. Jeg skal lige et par dage til Jylland, og derefter står der HAVE på programmet. Vejret ser ud til at arte sig rigtig fint med sol og ikke for meget blæst. Det første jeg kaster mig over bliver køkkenhaven. Jeg skal have lagt løg og kartofler, og sået salat, persille, gulerøddder og meget andet. Her er lige et par billeder fra haven i dag af forskellige hyacinter og scilla. De pibler heldigvis frem allevegne, og med meget sol og varme går det stærkt, så lige pludselig er de afblomstret igen.

Klik på billederne for at få dem i stort format

3 thoughts on “Påskeferie, hyacinter og scilla

  1. Så vakre de er de perlehyasintene! De er mine favorittløkblomster. Her ser jeg bare bladene på de, men de kommer snart her også. Håper du får gjort alt du har planlagt å gjøre i haven. Ha en kjempefin påske!

    1. Jeg har rigtig mange perlehyacinter rundt om i haven. De bliver hurtigt til mange, og så deler jeg dem og planter dem nye steder.Jeg har også fået hvide, men billederne blev ikke så gode denne gang 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield