Frø, Grønsager, Havearbejde

Køkkenhaven kalder

I går kom løgene i jorden. Jeg har stadig gule kepaløg, skalotteløg og rødløg fra sidste års høst, så indenfor løg er jeg faktisk selvforsynende. Jeg har lagt de samme slags i år. Der er ikke så meget af se endnu. Det bliver et billede af violerne i kanten af køkkenhaven i stedet.

I dag står den på klargøring af jord og såning i resten af køkkenhaven. Altså, det som kan komme i jorden nu. Jordtemperaturen er ifølge Planteinfo er ca. 9,5  grader. Jeg skal have sået persille, dild, gulerødder, kål, salat og spinat. Jeg skulle helst også have sået lidt i skærehaven. Nu må vi se, hvor lang jeg kommer, men jeg har en hel dag i haven foran mig 😀

5 thoughts on “Køkkenhaven kalder

 1. Der har rigtig været travlhed hos dig med såarbejdet 🙂
  Jeg håber også på, at få sået mine højbede til engagn her i påsken.

  God påske

  1. Her hen under aften må jeg konstatere, at jeg ikke helt fik sået helt så meget som planlagt. Det gør jeg forhåbentligt i morgen 😉

 2. Tiden går hurtigt ude i haven og mon ikke vi alle kender, at vi ikke når alt det vi har planlagt. En pandelampe ville være helt uovertruffen i denne tid :-). Jeg nåede liiiige lidt mere efter aftensmaden, men tilsidst kunne jeg ikke se klart længere. Tusmørket havde lagt sig.

  Fortsat god påske
  Birgitte

  1. Jeg kom ikke ud efter aftensmaden. Jeg var alt for træt efter en hel dag i haven, gik helt omkuld på sofaen 😉

 3. Ja der er travlhed nu hvis der skal et godt udbytte ud af det – det er heldigt at vejret er med os i år:)) Efter 29 år med urtehave kom jeg for 3 år frem til at insatsen ikke stod mål med udbyttet, men jeg savner de lækre harico verts som jeg synes var urtehavens guld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield