Article
5 comments

Køkkenhaven kalder

I går kom løgene i jorden. Jeg har stadig gule kepaløg, skalotteløg og rødløg fra sidste års høst, så indenfor løg er jeg faktisk selvforsynende. Jeg har lagt de samme slags i år. Der er ikke så meget af se endnu. Det bliver et billede af violerne i kanten af køkkenhaven i stedet.

I dag står den på klargøring af jord og såning i resten af køkkenhaven. Altså, det som kan komme i jorden nu. Jordtemperaturen er ifølge Planteinfo er ca. 9,5  grader. Jeg skal have sået persille, dild, gulerødder, kål, salat og spinat. Jeg skulle helst også have sået lidt i skærehaven. Nu må vi se, hvor lang jeg kommer, men jeg har en hel dag i haven foran mig 😀

5 Comments

 1. Der har rigtig været travlhed hos dig med såarbejdet 🙂
  Jeg håber også på, at få sået mine højbede til engagn her i påsken.

  God påske

  Reply

  • Her hen under aften må jeg konstatere, at jeg ikke helt fik sået helt så meget som planlagt. Det gør jeg forhåbentligt i morgen 😉

   Reply

 2. Tiden går hurtigt ude i haven og mon ikke vi alle kender, at vi ikke når alt det vi har planlagt. En pandelampe ville være helt uovertruffen i denne tid :-). Jeg nåede liiiige lidt mere efter aftensmaden, men tilsidst kunne jeg ikke se klart længere. Tusmørket havde lagt sig.

  Fortsat god påske
  Birgitte

  Reply

  • Jeg kom ikke ud efter aftensmaden. Jeg var alt for træt efter en hel dag i haven, gik helt omkuld på sofaen 😉

   Reply

 3. Ja der er travlhed nu hvis der skal et godt udbytte ud af det – det er heldigt at vejret er med os i år:)) Efter 29 år med urtehave kom jeg for 3 år frem til at insatsen ikke stod mål med udbyttet, men jeg savner de lækre harico verts som jeg synes var urtehavens guld.

  Reply

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield