Løg og knolde

Lilla igen

Nu er der masser af lilla i haven igen. Jeg er lidt til den lilla side, så det sætter jeg stor pris på.

Da jeg flyttede ind i haven for 6 år siden, var der faktisk ikke nogen krokus. Der var i det hele taget ikke ret mange forårsløg. Hvert efterår lægger jeg nye løg, så efterhånden er der en del. Rent farvemæssigt er det de hvide og lilla farver, som havner i indkøbskurven hver gang. Man kan få dem i mange nuancer og striber indenfor lilla. Lidt svagt gul er også fint. Men gule krokus har jeg aldrig købt. Jeg har et par stykker, som jeg har flyttet rundt på et par gange, indtil de har fundet deres rette plads i haven.

Klik på billederne for at få dem i stort format.

Krokusløg køber jeg flere af igen til efteråret, men de bliver sikkert i de lilla nuancer igen. Lilla holder bare 😉