Opskrifter

IT og Cookies

Tirsdagens serveropgradering er nu vel overstået og kagerne snart spist.

Her er opskriften som lovet.

Havrecookies:

150 g blødt smør
2½ dl sukker
1½ dl muscovadosukker
2 æg
4 dl mel
2 tsk. vaniljesukker
1 tsk. natron
1 knsp. salt
2 dl havregryn
1½ dl mørke rosiner
1½ dl hakke mørk chokolade

Bland smør og sukker. Tilsæt muscovadosukker og æg, derefter mel, vaniljesukker, natron, salt og havregryn. Tilsæt til sidst rosiner og chokolade, og rør det godt sammen. Jeg plejer at røre det hele  i røremaskinen.

Sæt kagerne på bagepapir i små klatter(de flyder meget ud), og bag dem ca. 10 minutter ved 180 grader. De skal være lidt bløde i midten lige når man tager dem ud af ovnen.

7 thoughts on “IT og Cookies

 1. Cookies må der til, når der arbejdes med IT. Da jeg arbejdede på kontor havde jeg også altid en dåse småkager stående til IT afdelingens besøg. Så gled arbejdet meget nemmere ;-). Opskriften ser rigtig god ud. Den må jeg afprøve.

  Bedste hilsner
  Birgitte

 2. Kære Ina Tusind tak for din søde kommentar hos mig. Det er dejligt med lidt sødt til it-arbejdet og kagerne ser skønne ud:))

 3. Det er gode kager. Bager ofte en dobbelt portion, så der er lidt at gi’ væk af til fraflyttede børn og sådan.

 4. De ser skønne ud ( især her midt i en evigt varende slankekur )
  Tak for kommentaren på min blog.

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at følge din blog, for den ser indbydende ud. Men hvordan kan jeg gøre det pr. automatik ?

  1. Jeg har wordpress i stedet for blogspot som dig, så jeg går ud fra, at det er derfor du spørger. Du skal abonnere på http://annasplads.dk/feed/ i din blogliste/feedreader eller, hvad du bruger. Du kan altid finde andre bloggeres feeds/adreesefeeds ved at klikke på de tre orange streger til højre på adresselinjen øverst i browseren. Hvis du vil have flere oplysninger, så skriv til mig på ina@vink-slott.dk. Jeg har en IT-supporter, som kan lidt mere om det end mig.

   Hilsen Ina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield