Ture, Vinter, , ,

Udflugt til Reersø

I dag er der et gæsteindlæg fra Klaus om vores friske tur til Reersø i går.

Klaus skriver:

Det var min fødselsdag i går, men når man når min alder er det med gaver jo ikke rigtigt så interessant mere. Jeg havde derfor foreslået Ina at invitere mig ud til frokost i stedet. For ligesom at legitimere indtagelse af en større frokost, og oparbejde en sund appetit lavede vi en udflugt ud af det.

Turen gik til Reersø, et lille appendiks til Sjælland ud mod Storebælt. På indersiden i bugten mellem Sjælland og Reersø ligger Musholm bugt, et fredet område med rigt fugleliv. På denne  årstid er der ikke  liv meget over/på bugten, men en inde på det flade land før tangen ud til Reersø så vi bl.a. en musvåge få meter fra vejen.

En fisker og nogle svaner havde fødderne i det kolde vand.

Det blev til en frisk tur langs nordstranden, inden vi godt røde i kinderne kørte op til kroen hvor vi nød en klassisk frokost-platte, med et par øl fra Dagmar bryggeriet til mig. Kroen er smadder hyggelig og var ret velbesøgt årstiden taget i betragtning.

Inden vi kørte hjem var vi en tur ned omkring havnen, hvor vi spottede en ufo, der var landet og nu lå lå for svaj  i bugten

Klik for zoom ..