Træer, Træer og buske

Søndagsarbejde i haven

Så står den på uventet arbejde i haven. Blæsevejret har flækket et gammelt kirsebærtræ i Hønsegården.

Det havde to stammer. Den ene (den i midten afbilledet) står stadig som før. Den anden forgrenede sig i to ca. 1½ m oppe. Træet er nu flækket i forgreningen, og den ene halvdel er væltet ned i Hønsegårdens køkkenhave. Som det ses på billederne af stammen har det nok været undervejs længe. Roden er også flækket, så der nu er en halv meter imellem de to stammehalvdele.

Det har taget det halve af et naboens blommetræ med på vejen. Det står stadig i spænd, og har derfor ikke væltet hegnet endnu. Det er jeg jo glad for, men det er nok en stakket frist, så det kommer vi til at gøre noget ved.

Her er toppen af træet i køkkenhaven. Det er ca. 8 meter højt, så vi har et par timers arbejde foran os i dag.