Blomster, Frø, Sommerblomster

Løvemund er ikke glemt!

I denne uges udgave af Havenyt.dk er der en artikel om det rette såtidspunkt. Jeg blev mindet om, at Løvemund skal sås nu, fordi den hører til de langsomt udviklende sommerblomster.

Løvemund, Anthirrhinum majus, Black prince

Når jeg tænker tilbage, kan jeg godt huske, at det var en langsom starter sidste år. Men da den endelig udfoldede sig i sensommeren, var den fantastisk. Den var meget frodig og blev ved til frosten kom. Jeg fik ikke sået den i går, men nu er den også sat til forspiring.

Løvemund i selskab med chokolade cosmos

4 thoughts on “Løvemund er ikke glemt!

 1. Jeg har haft stor succes med at så Løvemund på friland. Når jeg har spredt frøene, lægger jeg et stykke fiberdug over. Det gik dog bedst det år de stod i et sydvendt bed. Sidste år stod de østvendt og kom nok også lidt senere i jorden end året før. Vi kan desværre ikke forså så meget, så jeg sværger i høj grad til mistbænk og friland.

  Bedste februarhilsner
  Birgitte

  1. Jeg har også overvejet, at prøve at så en række i skærehaven, så jeg har nogle at plukke af. Det nænner jeg næsten ikke i resten af haven.

 2. Hej Ina.
  Ja løvemund er en skøn plante, flot mørk farve den der har og superflot i selskab med chokolade cosmos … dejlig inspirerende blog du har 🙂
  Kh Lone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield