Frø, Krydderurter

Guf til frøofil

Så var jeg den heldige vinder af en lige-ved-og-næsten-vinder award fra Tante Tulles blog.

Altså, hvis lige-ved-og-næsten resulterer i gaver, er det helt fint med mig. Den var meget fint og personlig indpakket, og den skulle lige fotograferes på den nyindkøbte måtte i havestuen. Det har været et bragende solskinsvejr her på midtsjælland hele dagen, som man kan se af billederne.

Pakkens indhold var dejlige frø, som jeg ikke havde i forvejen, selv om jeg har købt mange! Kan man få for mange frø eller frøposer? Det er der nok flere fornuftige mennesker, som vil mene. Jeg er ikke nået dertil endnu.

Jeg har brugt det meste af dagen i havestuen, hvor jeg fik omplantet pelargonierne. Jeg fik også klippet vissent løv af en del krydderurter, som jeg har haft til overvintring derinde. Bl.a. ananassalvie, citronverbena, æblemynte, bananmynte, frugtmynte, sukkerurt, hot & spicy oregano og  muskatsalvie. Det ser ud som om, det er lykkedes at holde liv i de fleste i år. Sidste år var det kun citronverbena som overlevede vinteren. Selv om den ser død ud, så vær tålmodig, den kommer. Alle pelargonierne røg også sidste år, så årets samling var også kun på 7 stykker.

12 thoughts on “Guf til frøofil

 1. Fru Friis
  Jeps, det er helt perfekt. Klager ikke 😉

  Marit
  Helt enig. Frø kan man ikke få for mange af.

 2. Tusen takk for kommentar i bloggen min, og det går ikke an å få for mange frø 🙂
  Totalt skal jeg så over 100 forskjellige sorter i år.

 3. Tillykke med sidegevinsten……ikke så dårligt med en ny sending frø – dem kan man bare ikke få for mange af.

  Skøn, skøn måtte du har fundet dig der……perfekt til et kommende drivhus:0)

  Ha´en rigtig god søndag
  Dorthe

 4. Hvor er det en hyggelig blog du har, jeg har læst det hele, og glæder mig til at følge alle de mange frø’s vej til skønne blomster.

 5. Kære Dorthe og Sussi

  Tak for jeres hilsen. De første af de viste frø er kommet i potter til forspiring. Endnu ser det hele jo meget overskueligt ud, men om 1-2 måneder er der ikke en ledig plads i vindueskarmene og udestuen.

 6. Skøn frø-gave… er også begyndt at få “frø-kuller”, nu skal vi snart igang…. Hvor har du mange skønne krydderurter i din havestue, mynter og salvierne kan man ikke få for mange af!! 😉 Kh Fru Krull

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield