Blomster, Sommerblomster

Sikre sommerblomsthits

Så fik jeg bestilt en del frø hjem. Et fast indslag blandt sommerblomsterne hos mig er Frøkenhat, Zinnia. Årets indkøb er ikke så forskelligt fra de forrige år, nemlig den lille Lilliput og den limegrønne Envy.

Frøkenhat, Zinnia Lilliput

De er forholdsvis nemme at dyrke, men skal helst forkultiveres enkeltvis i potter. De blomstrer hele sommeren og efteråret, og man kan bare plukke løs, så sætter de nye blomster.

Frøkenhat, Zinnia Lilliput og lyserød kornblomst

Jeg er mest til den lille Lilliput, for de er ofte i lidt kradse farver, som det ses på billederne, og så kan de store blive noget vulgære. Man kan dog få den i limegrøn, og så gør det ikke noget, at de er store. Den har jeg også bestilt i år. Nu skal tiden bare gå, så jeg kan begynde at så i potter.

2 thoughts on “Sikre sommerblomsthits

  1. Nydelig med vårblomster! Hos oss er det liksom så lang fram mot dem. I dag har jeg kjøpt meg et interiørblad og sittet og tenkt på nye gjøremål. Her er en liten vårstorfe på vei mot lysere tider:
    ” No matter how long the winter, spring is sure to follow”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield