Lidt af hvert

Nu er julen slut!

I dag er det Helligtrekongersdag. Det er ikke noget jeg fejrer, og det er der vist heller ikke så mange andre her i landet, der gør. Helligtrekonger betyder, at nu er julen slut. Hvis du vil vide mere om det, er der en udmærket artikel her. For et par år siden købte jeg et Helligtrekongerslys på et svenskt julemarked, og i år syntes jeg, at det passede så fint på julebordet. Det blev brændt af juleaften, men vi forsatte nu med at jule nogle dage efter 😉

helligtrekongerslys

Det meste julepynt fjernede jeg før Nytår, men nu er det vist på tide, at få de sidste rester væk. Udenfor har jeg stadig krukker med gran og kogler. De får lov at blive stående lidt endnu af flere grunde. Det er ikke så meget, vi har fået at se af dem på grund af sneen, og så er det hele frosset fast! Vi fik igen et godt lag hvidt drys ud over landskabet i nat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield