Ture, Vinter

En søndagstur i skoven

Gemalen og jeg besluttede os til at gå en tur i dag, nu når vejret var til det. Klart med nogen sol og næsten ingen blæst, og temparaturen var lige omkring frysepunktet. Det blev til en tur i Østrup skov ved.Det var skønt at komme ud i den friske luft og se noget andet.

Stierne var godt nok blevet til terrængående skøjtebaner, som krævede ens fulde opmærksomhed det meste af tiden. Men ellers var der masser af smukke og interessante ting at se på, selv på en januardag i en løvskov.

Som isformationer i skovbunden, der får en til at tænke på fantasifulde insekter.

Fuglereder i en meters højde, som normalt ville være godt skjult af blade. Beboerne var vist rejst til de varme lande.

Ham her sad i 15-20 meters højde og gjorde opmærksom på sin tilstedeværelse. Jeg har ikke den store ornitologiske viden, men det skulle vist være en flagspætte.

Skovkanten med silhuetter af nøgne træer var også et smukt syn. Vi fik en fin tur, og det kunne mærkes i benene bagefter. Herligt!

4 thoughts on “En søndagstur i skoven

 1. Hej Ina.
  Så fandt jeg endelig ind på din side, og sikken en dejlig blog og en dejlig have du har. Nu kommer du omgående på min læse-side ;o) Hvor er der megen inspiration at finde rundt omkring, glæder mig til at følge med herinde.
  kh fra fru friis

 2. Hej Fru Friis
  Dejligt, at du kigger indenfor. Jeg får også rigtig meget inspiration og glæde ved at følge andres blogge. Der er ikke så få haveblogge, når man først begynder at se sig omkring. Din fine blog er også på min faste læseliste.
  Hilsen Ina

 3. Hej Lene
  Jeg er så heldig at have en it-kyndig mand, og en kreativ datter. Jeg er ikke så skrap selv. Kun til at be’ om hjælp,-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield