Vinter, ,

Havelivet lige nu

Haven er fantastisk smuk lige nu i sit hvide dress. Sneen ligger uberørt bortset fra stien hen til fuglefodringspladsen. Det mindsker heldigvis fusstrationen over ikke at kunne udrette så meget lige nu. Jeg skal helst holde mig i ro de næste par uger efter en vel overstået operation for 14 dage siden.

Haven lige nu

Normalt ville jeg kaste mig over indendørs projekter som f.eks. oprydning i skabe og skuffer, maling af vægge eller møbler, syning … Det kan jeg altså ikke lige nu, og indtil videre har den stået på oceaner af tv, læsning og lidt strikning. Men nu nærmer nytåret sig, og så er det, at haven igen begynder at rumstere i tankerne. Det er nu man kan begynde at lægge planer for det næste haveår. Skal køkkenhaven være i lige rækker, barokstil eller noget helt tredje? Hvilke bede skal udvides, der er stadig ledig græsplæne? Snart begynder frøkatalogerne at komme ind ad brevsprækken eller i mailboksen, ren terapi for vinterdepression. En af dagene vil jeg finde alle frøposerne frem og begynde at sortere, sætte i orden, og få overblik over hvad jeg skal have købt, resten kommer helt af sig selv.

Køkkenhaven lige nu
Blommetræet