Vinter,

Vintermode

Så har bloggen fået vintertøjet på. Det skyldes til dels, at vinteren er kommet så massivt, at det blev til en ikke planlagt fridag med tid til at blogge lidt igen. Det er ret svært at udføre mere havearbejde, så nu må havesæsonen siges at være slut for i år. Jeg nåede at få lagt de sidste løg og flyttet et par enkelte planter lige før sneen kom. Jeg havde planer om flere planteflytninger, men det må blive til foråret. Lige nu ser det ud til, at vinteren er kommet for at blive.

Haven i vinterdress

Hvid vinter er helt sikkert smukkere end den brun-grå-regnfyldte, som vi for det meste har. Havestuen er fyldt med frostfølsomme planter, og lige nu har vi lidt varme på for at holde den over frysepunktet. De har lovet ned til 12 graders frost de næste par nætter. Hvis det fortsætter med megen frost resten af vinteren, er jeg ikke sikker på, at jeg får lov til at holde den frostfri. Det er ret dyrt!