Lidt af hvert

Nu et hus til andre høns

Nu har jeg endelig fået indrettet det gamle hønsehus til hyggeligt værksted. Det er tanken, at det nu skal bruges til at lave dekorationer, male møbler og andre småprojekter. Tidligere kaldte jeg det mit luksusskur, og det var også fint i starten, men det viste sig at det uisolerede ståltag dannede kondendens om vinteren, så det dryppede ned med vand med deraf følgende mugproblemer. Men nu har jeg fået sat flamingoplader op i loftet. Skønhedsværdigen kan ligge på et lille sted, men det er hvidt og det virker! Vores brændeskur har samme tåbelige konstruktion, altså uden flamingo, og der har allerede være flere dage vor loftet har drevet af kondendens vand, men ikke i hønsehuset mere.

Flamingoloftet er til til at leve med, når væggene er umalet patineret træ. Som det ses af billederne er der naturlig luftcirkulation igennem væggene. Men der er dejlig læ, når det blæser,  og stearinlys både varmer og hygger.

Havebordet er sat til vinteropbevaring, og med voksdug er det blevet til et fint arbejdsbord.

Masser af vægplads til remedier og hygge.

Der er også god plads til opbevaring af havedimser, spånkurve m.m.

One thought on “Nu et hus til andre høns

  1. De stålplader skulle vist have haft en gang antikondens belægning 🙂 Men det er sikkert nogle gamle pandeplader du har, og så det ikke nemt, men godt du har fået det løst 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield