Ture

Plantemarked på Tadre Mølle

Der var plantemarked på Tadre Mølle ved Tølløse i dag. Jeg havde noteret det for længe siden og havde tænkt at besøge det. I torsdags slog det mig, at det kunne være sjovt selv at sælge nogle planter. Jeg har ofte besøgt plantemarkeder, men aldrig selv haft planter med, kun købt en masse. Jeg havde en del potter stående udenfor med tiloversblevne såede stauder, og planter som jeg havde fjernet fordi de stod forkert. Men nu fik jeg travlt med at grave en del flere planter op, fundet navne på dem og printet oplysninger om dem ud. Der skulle også lige tænkes over, hvordan det hele skulle organiseres, og hvad jeg iøvrigt skulle have med. Jeg fik hyret mand og datter til at hjælpe med at sætte bord op og bære planter. Vi kom lidt sent, ca. 10 min. før det startede, og en anden gang er det nok klogt at komme lidt før. Vi slæbte stadig planter ind, da folk begyndte at komme og ville købe. Så det blev en lidt forvirret start. Det er nok ligesom på loppemarkeder. Men det blev en skøn dag, hvor der var gang i bixen det meste af tiden. Der stod en strid vestenvind ind over pladsen en gang imellem, men det holdt tørt. Jeg fik solgt ca. halvdelen af de planter, som jeg havde med, så det var absolut en succes. Jeg fik desværre ikke set ret meget til resten af markedet, da mand og datter skulle gå efter kort tid. Jeg fik ikke købt nogen planter denne gang, og nåede aldrig over i Tadre Mølles stores samling af helse- og krydderurter, som jeg meget gerne ville. Det har jeg været flere gange før, men der er altid noget godt at hente. Det bliver næste gang, så sørger jeg for at organisere noget afløsning. Der bliver helt sikkert en næste gang!

Bloggeren i bixen
Gang i bixen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield