Skadedyr, Ture

Myriader af myg og Møn

Det er ikke en vits, jeg har virkelig ekstremt mange myg i haven lige i øjeblikket. Jeg havde ellers taget tidligt fri fra arbejde i dag, for at bruge det dejlige vejr til havearbejde, men det blev ikke til helt så meget, som jeg havde tænkt mig. Der var simpelt hen for mange myg. Ifølge eksperter skyldes det et tørt forår og en våd sensommer! Jeg ville i haven, fordi jeg ikke har været hjemme hele weekenden.

Min mand og jeg havde fået et weekend-ophold i “Fyrhytten” på Møn. Fyrhytten ligger skønt, selvfølgelig med en fantastisk udsigt over havet, og beregnet til fordybelse i to- eller ensomhed. Hvis du vil vide mere har de denne hjemmeside www.derskerikkeenskid.dk. Sovesofaen viste sig, at være i stykker, nok fra den forrige lejer, så vi sov ikke så godt. Udlejeren har nu bestilt en ny sovesofa, efter at vi påpegede det og tilbudt os et nyt ophold. Vi var også lidt uheldige med vejret. Det var lidt kedeligt (diset, meget blæsende, regnbyger), så det indbød ikke ligefrem til brug af det udendørs badekar og bruseren. Til gengæld passede vejret fint til den årlige dragefestival lige i nærheden. Det blæste godt og regnbygerne og disen holdt sig lidt på afstand i de timer festivallen varede. Der var rigtig mange som havde fundet vej derud, så udvalget af drager var meget stort. Vi nøjedes nu med at se på.

Vi har været på Møn mange gange, så vi sprang Klinten og Liselund over denne gang, og tog i stedet en tur til Stege og så bl.a. på mange af de smukke gamle huse.