Blomster, Løg og knolde

Løglægningstid

Et udvalg af efterårets indkøb af blomsterløg

Butikkernes/planteskolernes stativer med forårsløg har en slags magnetisk tiltrækningskraft, ligesom frøstativerne om foråret. De er ret svære at modstå. Netbutikker og  postordrekataloger med blomsterløg er også de rene tidsrøvere i denne tid. Jeg ender altid med både at købe nogle fornuftige gode store kvalitetsløg, som til gengæld er lidt pebrede i pris, og så er jeg tit til falds for lidt ekstra fra f.eks. Netto. I år havde de også blomsterløg i Ikea! Det måtte lige prøves af. Det blev til prydløg og Queen of Night tulipaner. De var godt ikke super store, men det var prisen heller ikke. Hos Isabella Smith er der altid gode løg, og nye specialteter som lyserøde perlehyacinter og skilla landede i kurven sammen med abrikosfarvede påskeliljer og flere dobbelte tulipaner. Jeg har heldigvis anlagt en del nye bede i år, så der er ingen problemer med at finde plads til løgene. Der er også tid nok til at lægge flere, hvis jeg skulle falde over et par poser mere.

Lyserød skilla. Billedet er fra www.isabellasmith.com
Abrikosfarvet påskelilje. Billedet er fra www.isabellasmith.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield